Er du glad i å danse samt ønsker å prøve ut hva det italienske kjøkkenet har å by på av mat og drikke? Da er denne turen noe for deg! Her får du både rytmer og en kulinarisk opplevelse i hjertet av Toscana. Vi er så heldige å ha fått med oss danseinstruktørene Ann Helen Kiil og Danyil Rybalko på denne turen, og de vil fokusere på ballroom-danser slik som vals, tango og quickstep, og vi prøver oss også på latinske rytmer som samba, bachata og salsa. Vi får være med på vinsmaking, gelato-smaking, trøffeljakt og besøker også en pastafabrikk. Ta med deg danseskoene, dansegleden og appetitten og bli med oss på en idyllisk tur til Italia.
Vi reiser med Norwegian fra Gardermoen kl. 17:35. Vi ankommer flyplassen i Pisa kl. 20:15, og blir herfra kjørt med buss til hotellet vi skal være på i Pistoia.
Avgang
Ankomst
Vi starter dagen med dans etter frokost, før vi blir kjørt til sentrum av Pistoia. Her får vi tilbringe dagen slik vi selv ønsker, og vi samles til felles lunsj for de som vil. På ettermiddagen blir det mer dans før vi spiser middag på hotellet.

Vi starter dagen med dans etter frokost, før turen går videre til San Gimignano. Her blir vi med på en guidet gåtur før vi får være med på gelato-smaking. På ettermiddagen blir det ny dansetime på hotellet. Middag serveres på hotellet.

Igjen starter vi dagen med dans etter frokost, før turen går videre til Chianti hvor vi besøker en lokal vingård. Her får vi være med på både vin- og olivensmaking. Vi blir kjørt tilbake til hotellet hvor vi spiser middag på kvelden, etterfulgt av sosial dans hvor vi får testet ut noen av dansene vi har øvd på.

Vi starter dagen med frokost etterfulgt av dans, før vi tar turen til den koselige byen Lucca. Her får vi en guidet tur rundt i byen før vi besøker en pastafabrikk med mulighet for smaksprøver. Vi tar turen tilbake til hotellet for en ny dansetime og spiser middag senere på kvelden.

Vi starter dagen med frokost etterfulgt av dans, før vi drar på trøffeljakt. Her får vi også mulighet til å smake. Vi spiser lunsj sammen, før turen går tilbake til hotellet. På kvelden blir det middag etterfulgt av sosialdans hvor vi prøver ut noen av dansene vi har trent på.

Igjen starter vi dagen med frokost og dans. På ettermiddagen tar vi turen til en lokal gård hvor vi får bli med på matlagingskurs. Middag på kvelden blir på gården med maten vi har forberedt på kurset. Etter en koselig kveld blir vi tatt med tilbake til hotellet.

Denne dagen tilbringes på egenhånd, nyt bassenget eller gå på oppdagelsesferd i Pistoia. Det er transport til Pistoia sentrum etter frokost for de som ønsker det, samt felles lunsj for de som ønsker å møte reiselederne i Pistoia. Vi får beholde rommene til vi skal reise til flyplassen. Flyet har avgang 21:00 fra Pisa, og ankommer Gardermoen 23:45.
Avgang
Ankomst
Unike ideer og personlige tips for reiser.